neděle 31. července 2016

Recenze: Petra Bocková - MindFuck Love


Petra Bocková
MindFuck Love
256 stran
Beta
Naučná literatura


Anotace:
V žádné jiné oblasti života se nám nedaří tak mrhat svým potenciálem jako v lásce. Blokujeme se tím, že si připouštíme omezující myšlenky, tedy MINDFUCK. Až příliš často se před ostatními shazujeme, vystavujeme se tlaku, nekomunikujeme a podléháme iluzím, i když tušíme, co by v danou chvíli bylo správné. Fenoménem MINDFUCKU se Petra Bocková na obecné rovině zabývala už v první stejnojmenné knize. Nyní čtenářům ukazuje, jak svobodně a naplno milovat.

--------------------------------------------------------

O této knize více/převážně hovořím ve video recenzi, takže se na ní určitě podívejte. Pro ty co nemohou na video kouknout. Nemohu mluvit o příběhu knihy či úplném obsahu, protože tato kniha je plná užitečných informací o „mindfuck“, že se to nedá shrnout do jednoho. Pokud Vás tento fenomén zajímá, knihu vřele doporučuju. Je psaná s láskou, plná nespočtu informací a vlastních zkušeností. Dozvíte se, co jste jistě nevěděli a jak se vlastně „mindfuck“ rozdělují. Na druhou stranu pokud hledáte doopravdy pomoc při řešení problémů s „mindfuck“, tak Vám tato kniha přímé řešení nenabízí.
I tak knihu hodnotím kladně, protože si myslím, že je to velice kvalitní četba, která jistě uspokojí všechny, kteří se rozhodnou knihu otevřít.
Na detail knihy se můžete podívat zde.



V neposlední řadě chci poděkovat KNIHCENTRUM.CZ za poskytnutí recenzního výtisku.



Žádné komentáře:

Okomentovat